28/03/2024

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Α.Σ. Δίας

Για άλλη μια χρονιά ο Α.Σ. Δίας συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών έως 21 ετών, με την αθλήτρια Καλτέκη Φαίδρα στα -57 κιλά Νέων Γυναικών και το προπονητή κος Ζεϊμπέκης Χρήστος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η αθλήτρια του συλλόγου και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντο (Ολυμπιακό άθλημα) ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα, κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση, παρότι ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της, άφησε θετικές εντυπώσεις για το μέλλον.

Σ’ ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έσπασε ρεκόρ συμμετοχών, έχοντας 40 αθλήτριες στην κατηγορία, συμμετέχοντας αθλήτριες που έχουν κατακτήσει μετάλλια σε πανευρωπαϊκά, παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και σε γκραν πρι διοργανώσεις, ανέβασαν κατακόρυφα το επίπεδο της διοργάνωσης.

Η παρουσία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποτελεί από μόνη της μια τεράστια επιτυχία, καθότι προκρίθηκε μέσα από τις επιτυχίες της σε προκριματικές διοργανώσεις, δείχνοντας την σταθερότητα των επιτυχιών.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, θέλει να συγχαρεί την αθλήτρια που μας έκανε περήφανους, τον προπονητή κος Ζεϊμπέκη Χρήστο, όλους επιστημονικούς συνεργάτες του συλλόγου, την αθλητική ψυχολόγο κα Δώρα Τζατζάκη, την διατροφολό κα Μαρία Αντωνίου, τους γυμναστές Τριαντάφυλλο Οικονόμου, Μυλωνά Σπύρο και τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Κρετσάβο, που είναι δίπλα στους αθλητές του συλλόγου αλλά και τους γονείς των αθλητών που είναι αρωγοί στις προσπάθειες τους.

Οι εγγραφές, για τα τμήματα Ταεκβοντο διαρκούν όλο το χρόνο και με γνώμονα μας

«Γιατί στα παιδιά σας αξίζει το καλύτερο και η επιλογή είναι μια! Επιλέγω με υπευθυνότητα! Επιλέγω Α.Σ. Δίας Λάρισας» προπονούμε τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές.