27/04/2024

Στο Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό η «χρυσή» Βασιλική Λυρίτση

Η Ελληνική ομοσπονδία  προκηρύσσει το πανελλήνιο Τεχνικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό  2017. Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos Team:


«Οι αγώνες θα διεξαχθούν  στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, σήμερα  Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 π.μ..

Δικαίωμα συμμετοχής : Έχουν οι αθλητές – αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ., σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.  .

Η αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος του Γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα Ταεκβοντό ανάμεσα 42  αθλήτριες στην κατηγορία της 12-14 χρονών  των κορασίδων.  

Με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή της κ. Κουκουλέτσο Βάϊο η αθλήτρια θα προσπαθήσει για μια ακόμη  συνεχόμενη  φορά να επιστρέψει  στις Χρυσές επιτυχίες της όπως πήρε  3 φορές στην Νότια Ελλάδα και 2η φορά στην Βόρεια Ελλάδα και με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ κατέκτησε δυο Χρυσά μετάλλια σε 2 διεθνές διαφορετικά πρωταθλήματα στην Σερβία.  . Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία της είναι ανοδική και η προετοιμασία της για το πανελλήνιο πρωτάθλημα  είναι έτοιμη για μια ακόμη εμπειρία συμμετοχής αλλά και διάκρισης .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η διεύθυνση του γυμναστηρίου εύχεται καλή επιτυχία  στην αθλήτρια και τον προπονητή της καθώς και τους γονείς της αθλήτριας που είναι δίπλα σε κάθε αθλητική διοργάνωση».