29/03/2024

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων – Κορασίδων 2014 το Koukouletsos Team

Δελτίο Τύπου Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας Κουκουλέτσος 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων -Κορασίδων γεννηθέντες το 2000-2001 & 2002 και το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα 2003.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Κανύθου », την Πέμπτη .Παρασκευή ,Σάββατο & Κυριακή 13-14-15 & 16 Νοεμβρίου 2014. Ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ. και για τις τέσσερις ημέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους – Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. , (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω) .

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων –Κορασίδων 2000-2001 & 2002 και στο Πανελλήνιο Δισυλλογικό πρωτάθλημα 2003 με τις παρακάτω αθλήτριες :

Χαντζιάρα Ευτυχία , Βαρυτίμου Κατερίνα ,Βλάχου Ξένια ,Τσιανάβα Ελένη & Μαλαγράκη Κατερίνα.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει τους αθλητές-τριες του στο Πανελλήνιο πρωταθλημα της Χαλκίδας .Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό , η συμμετοχή & η παρουσία τους σε τέτοιους αγώνες είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά.Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα συμμετάσχουνε 1000 αθλητές-τριες από όλοι την Ελλάδα κα οι πρώτοι 4 αθλητές-τριες κάθε κατηγορίας θα αποκομίσουν τα πολύτιμα μόρια για της πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις παραπάνω αθλήτριες που είναι οι μοναδικές αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουνε τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας στο πανελλήνιο & Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων –Κορασίδων 2014 .