19/04/2024

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό τρεις αθλητές-τριες του Αθλ. Αγων. Συλ. Καρδίτσας

Στην πόλη της Πάτρας είναι στραμμένα τα μάτια σήμερα και αύριο που διεξάγεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών . Διαβάστε το δελτίο τύπου του Αθλητικόύ Αγωνιστικού Συλλόγου  Ταεκβοντό Καρδίτσας:


«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διεξάγει το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου και  Κυριακή 2 Απριλίου 2017  στο κλειστό γυμναστήριο Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Πάτρας και με ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 π.μ. και για τις δυο μέρες  .

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους – μέλη της ΕΛ.Ο.Τ.  συγκεκριμένα  Άνδρες- Γυναίκες γεννηθέντες το 2000 και κάτω (17 ετών και άνω ), κάτοχοι από 1οΚΟΥΠ και άνω (μισή μαύρη ζώνη και άνω).

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει με τρεις αθλητές-ριες την Μαλαγράκη Αικατερίνηπου αγωνίζεται σήμερα Σάββατο  στην κατηγ. +68 κιλά , Γέρμανος Αλέξανδρος στην κατηγ. -68 κιλά και αύριο Κυριακή αγωνίζεται η αθλήτρια Μπολτσή Άρτεμις στην κατηγ.-73 κιλά . Τους αγώνες θα μπορεί να δει όλη η Ελλάδα ζωντανά από το κανάλι της ΕΛ.Ο.Τ.LIVE STREAMING  και μπαίνοντας στο site της ομοσπονδίαςwww.elot-tkd.gr .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας και ο προπονητής του συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος  εύχεται καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-ριες που θα συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή του Ταεκβοντό  αφού  συμμετέχουν  300 αθλητές –τριες   από όλη την Ελλάδα .»