20/04/2024

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων – Κορασίδων 2015 το Koukouletsos Team

Η Ελληνική Ομοσπονδία διοργανώνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα  Παίδων -Κορασίδων  γεννηθέντες το 2001-2003 & το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα 2004.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το  Σάββατο & Κυριακή  28-29 Νοεμβρίου 2015 στη ΧΑΛΚΙΔΑ στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» (Απόλλωνος & Αναγνωστοπούλου, Ψηλή Ράχη – Κάνηθος  Χαλκίδα ,  και με  ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ. και για  τις δυο ημέρες

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν  μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους  – Μέλη της  ΕΛ.Ο.Τ. που έχουν προκριθεί από τα Προκριματικά Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων, Νοτίου και Βορείου Ελλάδας (γεννηθέντες 2001-2002-2003).  (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω.

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience andSpa Evexia μετά από την επιτυχής πρόκριση στην Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Χαλκίδα με στόχο την Πανελλήνια διάκριση .

Οι μοναδικοί αθλητές-τριες που προκριθήκαν από τον νομό μας και της πόλης της Καρδίτσας και θα  συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα είναι : Χαντζιάρα Ευτυχία στην κτηγ. -47 κιλά  ,  Ντιλιάς Νικόλαος κατηγ. -33 κιλά & Κουρτεσιώτη Ελένη κατηγ- 41 κιλά .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει  & θα κοτσάρει τους αθλητές-τριες του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  στην Χαλκίδα .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους & με την εμπειρία τους έφεραν και τα ανάλογα αποτελέσματα όπου προκρίθηκαν  στους 16 καλύτερους αθλητές-τριες στην κατηγορία τους στην  Ελλάδα αλλά διεκδικούν και μια θέση στο βάθρο . Το πρωτάθλημα για τους γεννηθέντες 2001 έχει μεγάλη σημασία διότι με την πανελλήνια διάκριση θα πάρουν και τα πολύτιμα μόρια για την εισαγωγή τους στις Σχολές ΑΕΙ & ΤΕΙ .

Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-ριες και στον προπονητή τους που είναι οι μοναδικοί   εκπρόσωποι του  νομού μας και της πόλης της Καρδίτσας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων κορασίδων 2015 .