25/04/2024

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο ITF o Άθλος Κιλκίς

Το Κυριακή 11/03/2018  πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο ITF Ανδρών, Γυναικών στο Κλειστό στάδιο Βασιλικών Θεσσαλονίκης από την Αθλητική Ομοσπονδία ΤaeΚwon do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) οπού και είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς


«Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε η αθλήτρια Σοφιανού Βάρβαρα στην κατηγορία Γυναικών στα 75 κιλά η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία θραύσεων .Η αθλήτρια παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να διακριθεί στα μετάλλια αλλά απέσπασε αρκετή εμπειρία για το επόμενο Πανελλήνιο στο οποίο θα στοχεύσει ποιο ψηλά με μεγαλύτερες βλέψεις .

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος μετά το πέρας των αγώνων δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της αθλήτριας τους που αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στυλ tae kwon do ITF  και κατάφερε να σταθεί άξια δίπλα σε έμπειρες αθλήτριες.

Κλείνοντας ο προπονητής Κώστας Πουντζουκίδης ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές καλούς νικηφόρους αγώνες για την συνέχεια χωρίς τραυματισμούς».