28/03/2024

Στο Πανελλήνιο κύπελλο Ταεκβοντό «Σταμάτης Κάσσης»  οι αθλήτριες του Αθλ. Αγων. Συλ. T.K.D. Καρδίτσας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό  προκηρύσσει το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό «Σταμάτης Κάσσης»  Παίδων –Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γήπεδο γυμναστήριο του Πολυγύρου στην Χαλκιδικής   το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου 2016 , και με ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. & Ε.ΤΑ.Β.Ε. Διαβάστε την ανακοίνωση του Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας:

«Το ελληνικό Ταεκβοντό μεταφέρεται στην  Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης  θα πάρουν μέρος 489 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Βόρεια Ελλάδα . Ο αριθμός είναι πολύ υψηλός και έρχεται να προστεθεί στους 1800 που μετείχαν τη περασμένη βδομάδα στο Α΄ κύπελλο Ελλάδος στα Άνω Λιόσια.

Η είσοδος είναι δωρεάν και το θέαμα θα είναι υπέροχο για τους φιλάθλους της πόλης που θα κατακλύσουν το κλειστό γυμναστήριο. 

Η αγωνιστική ομάδα του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience  θα συμμετάσχει Πανελλήνιο κύπελλο  Ταεκβοντό «Σταμάτης Κάσσης»   με τους παρακάτω αθλητές-τριες :  Μπολτσή Άρτεμης, Βαρυτίμου Κατερίνα, Μαυροπούλου Δήμητρα & Παπαδοπούλου Παρασκευή .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει και θα κοτσάρει την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου στο πρωτάθλημα .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία και η εμπειρία των αθλητών-τριών  που έχουν συμμετάσχει  σε διασυλλογικά και διεθνή  πρωταθλήματα  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο  στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό στην Χαλκιδική   .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στις παραπάνω αθλητές-τριες και στον προπονητή που θα εκπροσωπήσουνε για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας  σε μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας .»