20/04/2024

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μινσκ οι Gerontis Fighters

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Gerontis Fighters για την συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μινσκ. Αναλυτικά:


»Επιτυχίες δίχως τέλος γράφουν οι Gerontis fighters στην ιστορία των πολεμικών τεχνών. Μετά από μια σειρά διακρίσεων στα τελευταία πρωταθλήματα taekwondo αλλά και με πολύωρη προπόνηση αναχωρούν έτοιμοι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας. 

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου δύο εξαιρετικοί αθλητές αναχωρούν, έχοντας ως όπλο την άριστη προετοιμασία που κατάφεραν σε αυτό το χρονικό διάστημα.  

Η ανοδική πορεία των Gerontis fighters έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και την εκτίμηση οχι μόνο στους τοπικούς φορείς του αθλητισμού αλλά και σε ανθρώπους παγκοσμίου φήμης, όπως ο χρυσός ολυμπιονίκης Μελισανίδης Ιωάννης που πρόσφατα επισκέφτηκε την σχολή του κ.Γεροντή.

Φέτος για ακόμη μια φορά, οι Gerontis fighters θα είναι ο μοναδικός σύλλογος πολεμικών τεχνών από την Κρήτη που θα έχει έφηβο αθλητή και βετεράνο αθλήτρια στην βασική μας εθνική ομάδα. 

  Αυτή τη χρονιά , μια πρωτοβουλία της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος ήταν να συντάξει μια επίλεκτη ομάδα αθλητών , οι οποίοι θα πλαισιώνουν την ήδη υπάρχον βασική μας εθνική ομάδα. Στόχος της θα είναι να προσφέρει σε αυτά τα παιδιά μόνο αγωνιστική εμπειρία. Δεν διεκδικούν κανένα άλλο προνόμιο του αθλητισμού όπως μόρια , άνευ κτλ. Η συμμετοχή αυτών των παιδιών θα έχει μόνο αναμνηστικό χαρακτήρα. 

   Στην βασική μας εθνική ομάδα (που διεκδικεί όλα τα προνόμια) θα βρίσκεται ο εξαιρετικός αθλητής Τζανίδης Ανδρέας όπου μετά από 1η θέση στα tul 3dan στο επίσημο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Εσθονία και έπειτα από την πρόκρισή του, πήρε το εισιτήριο για το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες.

Έπειτα η Ταβλαδάκη Θεονύμφη, ένας δημιουργικός άνθρωπος που προωθεί τον αθλητισμό και δίνει το παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους ότι ο πρωταθλητισμός δεν έχει όρια όταν πραγματικά υπάρχει θέληση. Η κ. Ταβλαδάκη θα αγωνισθεί με την ομάδα των βετεράνων στο αγώνισμα της μάχης και των tul. 

Οι Gerontis fighters, ο σύλλογος πολεμικών τεχνών με τις πολυπληθέστερες επιτυχίες από σωματεία σε όλη την Κρήτη , είναι έτοιμος να ταξιδέψει και να μας εκπροσωπήσει με 2 αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  υπερασπίζοντας τo εθνόσημο μας. 

Γεμάτοι θετική ενέργεια και θέληση για να κατακτήσουν τους στόχους τους!
Καλή επιτυχία».