29/03/2024

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο η Τσαντέ

Σήμερα  Πέμπτη 5 Απριλίου αναχωρεί η αθλήτρια μας Μαρία Τσαντέ μαζί με την  Εθνική Ομάδα  Τae Kwon Do για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Τυνησία προκειμένου να αγωνιστεί στην ολυμπιακή κατηγορία των -49 κιλών με μοναδικό στόχο να καταφέρει να σηκώσει την γαλανόλευκη σημαία ψηλά στο βάθρο των νικητών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Θεαγένη. 


«Για 8η συνεχόμενη φορά ο σύλλογος μας αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που αθλητές του στελεχώνουν και εκπροσωπούν επάξια την Εθνική Ομάδα Τae Kwon Do της χώρας μας και μας γεμίζουν με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας.

Συγκεκριμένα για την αθλήτρια μας Μαρία Τσαντέ είναι η τρίτη της συνεχόμενη φορά που εκπροσωπεί την Εθνική Ομάδα Τae Kwon Do και νιώθει πάντα περήφανη και έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να τιμήσει το εθνόσημο. 

Ο προπονητής του συλλόγου μας κ. Γιώργος Τάγκας θα μεταβεί στην Τυνησία και θα είναι μαζί με την αθλήτρια του όπως πάντα και σε αυτή την μάχη που θα δώσει για να την στηρίξει ψυχολογικά.

Το Διοικητικο Συμβούλιο, οι συναθλητές και οι φίλοι του συλλόγου στηρίζουν την συμμετοχή της αθλήτριας μας στην προσπάθεια της να διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στην Τυνησία στέλνοντας όλη την θετική τους ενέργεια».