29/03/2024

Στο πέμπτο SOFIA Cup International Tournament Taekwondo οι αθλητές-τριες του Βάϊου Κουκουλέτσου

Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το 5th Sofia Cup International TournamentTaekwondo στην Σόφια το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 . Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos team.


«Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο “Arena” Sprots Festival hall και με ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούνε είναι Παίδων-Κορασίδων & Εφήβων –Νεανίδων και κάτοχοι (8 κουπ και άνω) . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού θα λάβουν μέρος 550 αθλητές-τριες από 20 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας με τους παρακάτω αθλητές-τριες : Σίμου Μαρία , Βαρυτίμου Αικατερίνη ,Δημητρακάκης Απόστολος ,Νικολαϊδης Σάββας , Τζαλαβρέτας Ορφέας ,Ντόβας Κων/νος, Ζαφείρη Ευτυχία & Δούμας θάνος . Με πρωτοβουλία του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βάϊου η αποστολή θα ξεκινήσει σήμερα το πρωί 7 ώρα, όπου αθλητές-τριες από Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα Βόλο & Καρδίτσα θα ταξιδέψουν όλοι μαζί για την στην Σόφια η αποστολή θα ξεκινήσει από το Γυμναστήριο ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει ως αρχηγός αποστολής της ομάδας 35 αθλητές-τριες και γονείς θα παραβρεθούνε στους παραπάνω αγώνες.

Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας .

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσουνε για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σόφια της Βουλγαρίας».