28/03/2024

Στο Βέλγιο το Koukouletsos Team

Η Βελγική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μαζί με την Academy Tkd Ge We διοργανώνουν το 35th Open Challenge Taekwondo  Cup A – CLASS TOURNAMENT ( BELGIUM ) το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Μαρτίου 2018 .Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos Team:


«Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη του Tongeren και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης    και με ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 550 αθλητές-τριες από Belgium, Austria, Australie, CZ, Denmark, Estonia, France, Germany,Grece,Israel, Italy, Ireland, Serbia Hungary, Poland, Luxemburg, Portugal, Spain, Switzerland, Slovenia, San Marino, United Kingdom,USA.

Οι αθλήτριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό του Βελγίου με τις παρακάτω αθλήτριες :  Χαντζιάρα Ευτυχία ,  Βαρυτίμου  Κατερίνα, Σίμου Μαρία ,Τζαλαβρέτας Ορφέας, Νικολαΐδης Σάββας Λυρίτση Βασιλική ,Κρικέλη Ελένη & Μπολτσή Άρτεμις    . Με πρωτοβουλία  του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βάϊου η αποστολή θα  ταξιδέψει σήμερα  Παρασκευή το απόγευμα και θα βρίσκεται  στο Tongeren του Βελγίου  .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει ως αρχηγός αποστολής της ομάδας 8  αθλητές-τριες που  θα παραβρεθούνε και θα πάρουν μέρος   στους  παραπάνω αγώνες αγωνιστικού και τεχνικού πρωταθλήματος .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών μετά του camp στην στον Βόλο  & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό του Tongeren του Βελγίου και θα είναι μια πολύ καλή προετοιμασία εν όψει Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών, Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη  της Πάτρας .

 Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας για μια ακόμη φορά  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Tongeren του Βελγίου».