26/04/2024

Στο ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Κύπρο οι αθλήτριες του Koukouletsos Team

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει με πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Λεμεσού το 3o  OpenInternational Tournament Taekwondo στην Λεμεσό στην Κύπρο  το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου  2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Koukouletsos Team. 


«Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Λιμνόπετρας της Λεμεσού  και με ώρα έναρξης των αγώνων  και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούνε είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 500 αθλητές-τριες από Κύπρο και άλλες χώρες.

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν   στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό με της αθλήτριες  Βαρυτίμου Κατερίνα & Σίμου Μαρία . 

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει της  αθλήτριες και θα κοτσάρει στους παραπάνω αγώνες.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία και η εμπειρία των αθλητριών  που έχουν συμμετάσχει  σε διάφορα διασυλλογικά και διεθνή  πρωταθλήματα  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο  διεθνές  πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό .

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στις παραπάνω αθλητές-τριες και στον προπονητή που θα εκπροσωπήσουνε για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας  σε μια διεθνή διοργάνωση Ταεκβοντό».