25/04/2024

Στη Φιλιππούπολη η ομάδα του Βάιου Κουκουλέτσου

Στο 1st International Tournament Taekwondo Plovdiv θα συμμετέχουν οι αθλητές του Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το 1st International Tournament Taekwondo Plovdiv στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Sports Hall Kolodruml και με ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούνε είναι Παίδων-Κορασίδων & Εφήβων –Νεανίδων και Ανδρων- Γυναικων κάτοχοι (8 κουπ και άνω). Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού θα λάβουν μέρος 400 αθλητές-τριες περίπου από 15 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ» the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας με τους παρακάτω αθλητές-τριες: Σίμου Μαρία, Βαρυτίμου Αικατερίνη, Δημητρακάκης Απόστολος ,Παππά Ελισάβετ, Μαυροπούλου Δήμητρα & Παναγόπουλος Νικόλαος . Η αποστολή θα ξεκίνησε από το Γυμναστήριο ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ σήμερα το πρωί 7 ώρα, για να μεταβούν στην Φιλιππούπολη.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει και θα κοτσάρει τους αθλητές-τριες του στους παραπάνω αγώνες.

Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Φιλιππούπολης.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και του Γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ που θα εκπροσωπήσουνε για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.»