25/04/2024

Στη Σερβία ο Α.Σ. Δίας Λάρισας

Με 4 αθλητές θα συμμετάσχει ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο διεθνές camp στη Σερβία, που διοργανώνει ο σύλλογος GALEB.Aναλυτικά το δελτίο:


Ο σύλλογος θα παραμείνει για δυο εβδομάδες εκεί όπου το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και αυστηρό, καθώς θα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις τη μέρα.

Το εν λόγω camp αποτελεί ένα από τα καλύτερα στο κόσμο, καθώς συγκεντρώνονται πάρα πολλοί αθλητές υψηλού επιπέδου (σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες) και οι προπονήσεις γίνονται βάση του σχεδιασμού που κάνουν οι Ιρανοί ομοσπονδιακοί προπονητές (και προπονητές στην επαγγελματική ομάδα Azad Team).

Να σημειωθεί ότι, ο σύλλογος GALEB στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα 24-30 Ιουλίου 2017, οι αθλητές του κατέκτησαν 2 χρυσά μετάλλια, μια 5η θέση και ο προπονητής ανακηρύχτηκε ο καλύτερος προπονητής, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο, το υψηλό επίπεδο που διαθέτει.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, συγχαίρει τους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο camp. Επίσης, ευχαριστεί θερμά και τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν όλες τις προσπάθειες των παιδιών τους.