24/04/2024

Στη Σερβία ο Α.Σ. Δίας Λάρισας για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε στο διεθνές camp που πραγματοποιήθηκε στη Σερβία, με τη συμμετοχή των αθλητών να αγγίζει τα 500 άτομα. Αναλυτικά το δελτίο:


«Το camp που διοργανώνει ο σύλλογος GALEB κάθε χρόνο στη Σερβία, αποτελεί ορόσημο και σημείο συνάντησης των κορυφαίων αθλητών-τριων απ’ όλο τον κόσμο, δίνοντας για φέτος το μεγάλο «ραντεβού» για την προετοιμασία τους πριν το Grand Prix Series 1 στη Μόσχα της Ρωσίας, 4-6 Αυγούστου 2017.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιελάμβανε διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενημέρωση πάνω στις νέες εξελίξεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και πολλές ακόμη κοινές δραστηριότητες.

Στο camp συμμετείχαν αθλητές-τριες από τις εξής χώρες, Σερβία, Ελλάδα, Κροατία, Ιράν, Αμερική, Καναδά, Ισπανία, Τουρκία, Ρωσία, Κύπρο, Αγγλία, Δανία και Σουηδία.

Ο σύλλογος που διοργανώνει το camp αποτελεί το μεγαλύτερο φυτώριο πρωταθλητών στον κόσμο, καθώς έχει αναδείξει 2 Ολυμπιονίκες (ένα χρυσό μετάλλιο το 2012 και ένα ασημένιο μετάλλιο το 2016), πάρα πολλούς παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς και βαλκανικούς πρωταθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών) και ο προπονητής του κύριος Jovic ανακηρύχτηκε φέτος ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο κορυφαίο camp. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους γονείς που για άλλη μια χρονιά στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών τους και στο αγωνιστικό πρόγραμμα του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και όλη η επιστημονική ομάδα του συλλόγου εύχεται καλό καλοκαίρι. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο για τις Αγωνιστικές και Προ-αγωνιστικές ομάδες, ενώ αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2410-610615 ή στη σελίδα μας στο Facebook ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ».