24/04/2024

Στην Σερβία για διεθνές camp τρεις αθλητές του Α.Σ Δία Λάρισας

Σε διεθνές καμπ στη Σερβία θα δώσει το παρών ο Α.Σ Δίας Λάρισας με τρεις αθλητές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με τρεις αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. Δίας Λάρισας, στο κορυφαίο καμπ του κόσμου, έξω από το Νις της Σερβίας. Ο σύλλογος συμμετείχε με τους Πράπα Ι., Αρβυθά Π. και Καλτέκη Φ. ενώ τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής κύριος Ζεϊμπέκης Χρήστος. Το διεθνές καμπ, αποτελεί σταθμός για την αρτιότερη προετοιμασία των αθλητών, καθώς συμμετέχουν για 5η συνεχή χρονιά.

Η προετοιμασία διήρκεσε δυο εβδομάδες, όπου περιλάμβανε διπλές προπονήσεις, τεχνική και τακτική αγώνα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις του Ταεκβοντο, φυσική κατάσταση και ομιλίες για την θεωρητική κατάρτιση των αθλητών. Στο καμπ συμμετείχαν 600 αθλητές, απ’ όλη την Ευρώπη αλλά και από χώρες όπως Ιράν, Αμερική, Αργεντινή και Καναδά.

Το προγραμματισμό και το σχεδιασμό των προπονήσεων, ανέλαβαν οι Ντράγκαν Γιόβιτς (βραβευμένος ως ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου), οι κύριοι Σαγιέντ και Ρέζα καθηγητές τις γυμναστικής ακαδημίας της Τεχεράνης του Ιράν, προπονητές της Πανεπιστημιακής και Εθνικής ομάδας του Ιράν. Το. Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές του συλλόγου καλή αθλητική σεζόν, με υγεία και διακρίσεις.

Οι εγγραφές στο σύλλογο, πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σύλλογο είτε με μια επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις του, ή μέσω τηλεφώνου στο 2410-610615, ή μέσω e-mail: acdiaslarissas@gmail.com ή από τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook Αθλητικός Σύλλογος Δίας Λάρισας».