29/03/2024

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας

Χρυση Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπιτσικωκου Δήμητρα και χάλκινη η Τσιγκα Αρετή. Σταύρωσαν σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo οι αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ καταφέρνοντας να γράψουν ιστορία στο taekwondo με δύο αθλήτριες στην εθνική ομάδα και κατακτώντας 2 μετάλλια 1 χρυσό και 1 ασημένιο. Αναλυτικά το δελτίο:


«Το πρώτο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Μπιτσικωκου Δήμητρα όπου μετα απο 4 νίκες ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, νικώντας στον 1ο αγώνα την πρωταθλήτρια Ρουμανίας , στον 2ο την παγκόσμια πρωταθλήτρια απο την Σλοβενία ,στον 3ο την πρωταθλήτρια Ιταλίας και στον τελικό την πρωταθλήτρια Ολλανδιας δείχνοντας ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης στις κορασίδες.

Η Δημητρα ασχολείται 8 χρονια με το taekwondo και φαίνεται ότι θα είναι μια απο τις αθλήτριες που θα κάνουν μεγάλες διακρίσεις για την Ελλάδα στο μέλλον αλλά και το Αγρίνιο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Τσιγκα Αρετή όπου ήταν η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια της κατηγορίας της όπου μετα απο 2 νίκες απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρωσίας και την πρωταθλήτρια Ρουμανίας κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να δείξει σε όλους ότι του χρόνου είναι ενα απο τα φαβορί για την κατάκτηση ακόμα και του χρυσού μεταλλίου. Ενας απο υπυς προπονητές στην εθνική ομάδα taekwondo ηταν ο δάσκαλος του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ο Κακαρελης Νίκος .

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις δύσκολες στιγμές των αγώνων όπου φάνηκε αφού οι αθλήτριες σε όλους τους αγώνες τους ήταν πίσω στο σκορ και κατάφεραν στους τρίτους γύρους με σωστές τακτικές να γυρίσουν τα αποτελέσματα .

Η αγωνιστικη εμπειρία εμπειρία του Κακαρελη Νικο είναι γνωστή αφού υπήρξε πρωταθλητής για πολλά χρόνια και μέλος της Εθνικής ομάδας και δίκαια θεωρείτε απο τους κορυφαίους προπονητές στην Ελλάδα. Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ είναι ο μοναδικός Σύλλογος απο τον νομο Αιτ/νιας που εδώ και 25 χρόνια έχει πρωταθλητές και πολλούς απο αυτούς ειναι στος εθνικές ομάδες και κατάφεραν να κερδίσουν παγκόσμια και πανευρωπαϊκά μετάλλια. Οι αθλητές του που παίρνουν διακρίσεις καταφέρνουν και παίρνουν τα μόρια για όποια πανεπιστήμια θέλουν .

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες αλλά και τον προπονητή του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ όπου ανέβασαν την Ελλάδα ,το Αγρίνιο αλλά και το Σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης και μας κάνανε υπερήφανους».