29/03/2024

Στην εκδήλωση απονομής διπλωμάτων ο Άθλος Κιλκίς

Στην εκδήλωση απονομής διπλωμάτων έδωσε το παρών ο Άθλος Κιλκίς και ο επικεφαλής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


»Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00 στην αίθουσα ΑΩΟΣ του ξενοδοχείου Stanley στην Αθήνα  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των διπλωματών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Kwon do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τους δυο φορείς με σκοπό την απονομή των αναγνωρισμένων κρατικών διπλωματών προπονητών Tae Kwon Do I.T.F. στους προπονητές που παρακολούθησαν την σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού την προηγούμενη χρονιά.

Στην σχολή αυτή συμμετείχε και ο Άθλος Κιλκίς με τον προπονητή του Πουντζουκίδης Κων/νο  οπού παρακολούθησε  και αυτός την σχολή και παρέλαβε το κρατικό δίπλωμα προπονητού από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.Βαλασιαδη Αναστάσιο. 

Ο Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε ότι οι προπονητές  πρέπει συνεχώς να ανανεώνουν τις γνώσεις τους και τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθούν  στους αθλητές τους , παρακολουθώντας τις εξελίξεις  πόσο  μάλλον μέσα από μια σχολή προπονητών που έγινε υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του μοναδικού επισήμου φορέα του κράτους να δίνει σε αυτό το δίπλωμα την βαρύτητα ,την ευθύνη άλλα και την υπερηφάνεια της κρατικής αναγνώρισης σε όλους τους προπονητές που την  παρακολούθησαν. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία (Α.Ο.Τ.Ε.) για την πρωτοβουλία αυτή».