24/04/2024

Στην Εθνική ομάδα Taekwondo η Σερεμέτη Αλεξάνδρα

Δελτίο Τύπου Α.Γ.Σ Άμιλλα Ιλίου

Η Σερεμέτη Αλεξάνδρα του Κου Μιχαλακόπουλου του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ κατέκτησε την 1η θέση – Χρυσό Μετάλλιο, και εισήχθη στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ TAE KWON DO που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας τον Απρίλιο του 2014.

Η επιτυχία αυτή επετεύχθη στο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Ανδρών-Γυναικών 2014 που διεξήχθη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης στις 15-16/2/2014 υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO Ελλάδος,Πρωτάθλημα αναγνωρισμένο από  την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα Υπουργείοα Παιδείας & Πολιτισμού.

Οι Πρώτοι από κάθε κατηγορία του Πρωταθλήματος αυτού πέραν του χρυσού Μεταλλίου και του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος TAE KWON DO, εξασφάλισαν και μια θέση στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Σερεμέτη Αλεξάνδρα κατάφερε να κερδίσει αυτή τη Θέση και να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος, επικρατώντας στον τελικό της αθλήτριας του Α.Σ. Αξιός Ιωαννίδου Γεωργίας. Όλοι οι αγώνες έγιναν σε πολύ υψηλό επίπεδο από πλευράς τεχνικής κατάρτισης με πολύ αξιόλογους αντιπάλους. Ειδικά η συγκεκριμένη κατηγορία των -51 κιλών απαρτίζεται από από πολύ υψηλού επιπέδου αθλήτριες και θεωρείται από τις πιο δύσκολες και ανταγωνιστικές. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία της Σερεμέτη και του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ επειδή «η αξία του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή».

Είμαστε περήφανοι που για άλλη μια φορά, μέσω του προπονητή μας Κου Μιχαλακόπουλου και της Πρωταθλήτριάς μας Σερεμέτη, ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό με σκοπό άλλη μια Διεθνή διάκριση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους του αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας TAE KWON DO στη Λευκορωσία.

20144