26/04/2024

Στην Εθνική Ομάδα TAE KWON DO ο Κωτσαρίνης Μιχάλης της MICHALAKOPOULOS TEAM (Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ)

Μεγάλη επιτυχία για τη MICHALAKOPOULOS TEAM και τον Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ αποτελεί η ένταξη του Κωτσαρίνη Μιχάλη στην Εθνική Ομάδα TAE KWON DO. Ο αθλητής του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ κέρδισε τη θέση του στην Εθνική Ομάδα καταλαμβάνοντας την 1η Θέση στην κατηγορία του, στην ανοιχτή πρόκριση που διεξήχθη το Σάββατο 31/5/2014 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης Θεσσαλονίκης…

Οι αθλητές που κατέκτησαν την 1η θέση σε κάθε κατηγορία είναι αυτοί που στελεχώνουν την Εθνική μας Ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων TAE KWON DO που θα λάβει χώρα στο Τατζικιστάν 4-11/8/2014.

Σε μια πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση, ο Κωτσαρίνης Μιχάλης κέρισε την κατηγορία του επικρατώντας στον τελικό του αντίπαλου αθλητή του Α.Σ.Μετεώρων έπειτα από έναν δύσκολο αγώνα.

Η εισαγωγή του Κωτσαρίνη Μιχάλη στην Εθνική Ομάδα αποτελεί μια δικαίωση έπειτα από 8 χρόνια ενάσχόλησης με τις Πολεμικές Τέχνες και 5 χρόνια ενασχόλησης με τον Πρωταθλητισμό, κάτι που σημαίνει καθημερινές πολύωρες και επίπονες προπονήσεις με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που προκρίθηκαν και καλή επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα.