19/04/2024

Στην Εθνική ομάδα Ταεκβοντο Τσαντέ και Μάτου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο προπονητής του Α.Σ Θεαγένης Γιώργος Τάγκας για τις Μαρία Τσαντέ και Κυριακή Μάτου που θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα Ταεκβοντο στην Πολωνία. Αναλυτικά:


«Είναι δύσκολο να περιγράψεις με λέξεις την χαρά που νιώθεις όταν οι αθλήτριες σου…..τα μικρά κοριτσάκια σου…. που ξεκίνησαν μαζί σου  το ταξίδι τους για το συναρπαστικό Ολυμπιακό άθλημα του Ταε Κβο Ντο, να έχουν μεγαλώσει  και να έχουν εξελιχθεί σε όμορφες και δυναμικές γυναίκες, που έχουν καταφέρει τόσα πολλά στο άθλημα  που τους αναδεικνύει συνεχώς.

Η λέξη περηφάνια ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που νιώθει ένας δάσκαλος, όταν οι αθλήτριες του φοράνε στο στήθος τους το εθνόσημο, και χαίρονται σαν μικρά παιδιά. 

Όταν με αυταπάρνηση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους πρωτίστως, στην προπόνηση αφιερώνοντας όλο τους τον ελεύθερο χρόνο, στερώντας από τον εαυτό τους τις «απολαύσεις»  που έχουν οι συνομήλικοι τους.

Όταν το σώμα τους είναι γεμάτο μώλωπες και κουρασμένο από την προσπάθεια που καταβάλουν, αλλά ποτέ δεν το βάζουν κάτω  γιατι θελουν διακαώς, να τιμήσουν την χώρα τους και τον δάσκαλο τους.

Έτσι και εγώ ένας περήφανος δάσκαλος για τις  αθλήτριες μου Μαρία Τσαντέ και Κυριακή Μάτου που για πολλοστή φορά θα συμμετέχουν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας του Ταε Κβο Ντο εύχομαι από καρδιάς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 21 ετών που θα διεξαχθεί στην Πολωνία να έχουμε την τύχη και την τιμή να ανέβουμε στο βάθρο των νικητών για  να χαρούμε όλοι μαζί».