25/04/2024

Στην Δράμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO (ITF) 2013

Τελικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Παίδων-Κορασίδων TAE KON DO (ITF) 2013 θα διεξαχθεί στις 1-2&3 Νοεμβρίου στο κλειστό στάδιο Δράμας υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.). Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ θα συμμετέχει και πάλι με πολλές ελπίδες για διακρίσεις όπως συνέβη και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του 2012…

Θυμίζουμε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO (ITF) 2012 που διεξήχθη στο Κερατσίνι, ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ κατετάχθη στην 1η Θέση ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους της Αττικής στη γενική κατάταξη μεταλλίων και στην 3η Θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους της Ελλάδας. Φέτος η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας είναι εν μέρη ανανεωμένη, λόγω του ηλικιακού ορίου των αθλητών μας που «ανέβηκαν» στην κατηγορία των εφήβων. Παρ΄όλα αυτά, αν και με αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές σε αυτό το υψηλό επίπεδο, είναι βέβαιο πως ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ θα εκπροσωπηθεί επάξια και θα επιτύχει και πάλι διακρίσεις.

Εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθεί και επισήμως η σύνθεση της αγωνιστικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα και θα εμπεριέχει όσους «έβγαλαν» όλη αυτή την επίπονη προετοιασία, η οποία ξεκίνησε από τις 2/9.

Καλή επιτυχία σε όλους!