26/04/2024

Στην Βοσνία ο Σταύρος Κουκουλέτσος για το G-1

Δελτίο Τύπου

Η Ομοσπονδία Ταεκβοντό της Βοσνίας διοργανώνει το BOSNIA OPEN 2015 WTF G-1 TOURNAMENT στην πόλη του Σαράγιεβου,οι αγώνες θα διεξαχθούν 31 Ιανουαρίου 2015 & 1 Φεβρουαρίου 2015 .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Dvorana Ramiz Salcin Mojmilo και με ώρα έναρξης των αγώνων  και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών κάτοχοι μαύρης ζώνης και αναγνωρισμένος από την παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντό (κάρτα Gal)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 900 αθλητές-τριες από όλη την Ευρώπη διότι το πρωτάθλημα είναι Α’Class και G1 για αθλητές υψηλού επιπέδου .

Ο  διακεκριμένος αθλητής του νομού μας και της Καρδίτσας Κουκουλέτσος Σταύρος του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχει  στην  κατηγ. -63 κιλά στους Άνδρες  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Σαράγιεβο .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει και θα κοτσάρει τον αθλητή μας Κουκουλέτσο Σταύρο .

Την  Παρασκευή θα αναχωρήσουν για την Βοσνία ο αθλητής του νομού μας μαζί με άλλους αθλητές από την Ελλάδα .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία του Καρδιτσιώτη   αθλητή  Κουκουλέτσου Σταύρου άρχισε από το καλοκαίρι στην Κορέα και  πέρσι  συμμετείχε σε διάφορα  διεθνή πρωταθλήματα όπως της (Σόφιας  ,Θεσσαλονίκης , Βελιγράδι ,Ζάγκρεμπ ,Πανελλήνιο πρωτάθλημα & Open Sofia, Belgium open & Spanish open  ) ,και τον Σεπτέμβριο 2014 μέχρι τώρα συμμετείχε στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βαρσοβίας  στην  Πολωνία, Βελιγραδίου, Σόφια , Ζάγκρεμπ ,Βρυξέλλες και τώρα Βοσνία .

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται  καλή επιτυχία στο προπονητή και στους παραπάνω αθλητή  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσει ακόμη μια φορά την πόλη της Καρδίτσας και τον νομό μας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βοσνίας .