28/03/2024

Στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος η προπονήτρια του Α.Σ Έδεσσας Μπιρόζη Αναστασία

Δελτίο Τύπου Α.Σ Έδεσσας 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 8-9/11 πραγματοποιήθηκε προπόνηση των επίλεκτων της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος στο σπίτι του ταεκβοντο στην Θεσ/νίκη όπου συμμετείχαν και οι αθλήτριες του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Νάνου Ιωάννα και Πόζαρλη Αθηνά ως μέλη του Κλιμακίου για το 2014.

Ενώ την πρώτη της εμφάνιση ως προπονήτρια του Κλιμακίου για της κατηγορίες των Παίδων / Κορασίδων έκανε η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία ύστερα από πρόταση που της έγινε από την Ε.ΤΑ.Β.Ε..Στο εξής σε συνεργασία με τους υπολοίπους προπονητές θα προπονεί και θα συνοδεύει τους αθλητές στις Διεθνείς Διοργανώσεις.

Με πρώτη διοργανωση στις 29-30/11 με ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΣΤΟ 1st HEREYA TROPHY ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.ΤΑ.Β.Ε πρόκειται να συμμετάσχει στο1st Hereya Trophy,1stKorean Ambassador’s Cup, με μία από τις μεγαλύτερες αποστολές που έχει πραγματοποιήσει ποτέ. Σκοπός της αποστολής είναι η επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε, στις ηλικίες 2004,2003,2002,2001,2000 που αποτελεί το φυτώριο του ελληνικού Τaekwondo, να αποκομίσει μια σημαντική εμπειρία η οποία θα τους φανεί χρήσιμη για το μέλλον. Στην αποστολή αυτή θα συμμετέχουν 65 αθλητές μέσα στους οποίουσ και οι αθλήτριες του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Νάνου Ιωάννα και Πόζαρλη Αθηνά.

Αρχηγός Αποστολής: κ. Εφραιμίδης Παντελής

Προπονητές: κ. Χρηστίδης Ανδρέας, κ. Ορφανίδου Γεύση, κ.Γαργάλας Πελοπίδας, κ. Μπιρόζη Αναστασία