20/04/2024

Σε φουλ ρυθμούς για το διεθνές πρωτάθλημα G1 στην Θεσσαλονίκη το «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ Team»

Ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη  φιλική συνάντηση και προετοιμασία των αθλητών-τριων Ταεκβοντό στις σύγχρονες  εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ» το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 .

Με πρωτοβουλία του γυμναστηρίου προσκάλεσε & φιλοξένησε τους αθλητές-τριες  του Ταεκβοντό από τον Βόλο , Αμπελώνα , Τρίκαλα, Καρπενήσι, Αράχοβα, Λάρισα & Καρδίτσα.

Στόχος της  προπόνησης  ήταν  η καλύτερη προετοιμασία των αθλητών –τριών αλλά και οι αγωνιστικές  εμπειρίες μεταξύ τους ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το Διεθνές πρωτάθλημα G1 που γίνεται 16-17 & 18 Ιανουαρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ . Περίπου 1500 αθλητές-τριες από 500 συλλόγους ,εθνικές ομάδες  θα συμμετάσχουνε στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης Παίδων –Κορασίδων, Εφήβων- Νεανίδων &  Ανδρών –Γυναικών.

Την Καρδίτσα θα εκπροσωπήσουν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό  ο διακεκριμένος αθλητής Κουκουλέτσος Σταύρος στην κατηγ. -63 κιλά των Ανδρών που ξεκινάει για πρώτη χρονιά στους άνδρες και η πρωταθλήτρια Χαντζιάρα Ευτυχία  στην κατηγ.-41 κιλά Κορασίδων .

Οι  προπονητές των Συλλόγων  και οι αθλητές-τριες  που συμμετείχαν στην προπόνηση  ευχαρίστησαν τον  κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την ζεστή φιλοξενία που είχαν  αλλά και της εμπειρίες που αποκόμισαν από την αγωνιστική προπόνηση .

Ο προπονητής έμεινε ευχαριστημένος από τους αθλητές-τριες του και ότι θα προσπαθήσουνε για μια ακόμη φορά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης . Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον  παραπάνω αθλητή- τρια που θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας στο Διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό G1 στην Θεσσαλονίκη.