20/04/2024

Σε φιλικούς αγώνες η Τόλμη Κιλκίς

Φιλικοί αγώνες Taekwondo στις ηλικιακές κατηγορίες παίδων-κορασίδων γεν. 2005-06-07-08 και παμπαίδων-πανκορασίδων γεν. 2009-10-11-12-13 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Καβάλας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τόλμης Κιλκίς. 


«Στόχος της ενέργειας αυτής από τον διοργανωτή και των συλλόγων που συμμετείχαν ήταν η προσαρμογή των μικρών αθλητών-ριών στον αγωνιστικό τομέα και η μια εμπειρία παραπάνω για τους μεγαλύτερους. Η υποδομή στην τεχνική κατάρτιση συνοδευόμενη από τη φυσική κατάσταση γίνεται στο σύλλογο.

Η συμμετοχή στους αγώνες με τις καλύτερες συνθήκες με τη φιλοσοφία να αγαπήσουν πρώτα από όλα οι μικροί αθλητές-ριες τον αγωνιστικό τομέα είναι σημαντική. Σε αυτή την αθλητική συνάντηση με χαρακτήρα γιορτής συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 18 αθλητές-ριες: Ασμενούδης Γεώργιος, Βαρκάς Γεώργιος, Γιαχασίδης Μάριος, Γιαχασίδου Ευτυχία, Ευστρατιάδου Νάντα, Ζαμανόπουλος Αθανάσιος, Ζενίδης Ιωάννης, Ηλιάδου Δήμητρα, Καγιάτος Ιωάννης, Μαχαιρίδης Ιωάννης, Τσάτσης Αργύρης, Τσάτσης Παναγιώτης, Τσάτσης Μαρίνος, Δαγλιανάκης Απόστολος, Καμπουρίδου Αναστασία, Καγιάτου Κωνσταντίνα, Τσιαμπάλη Ουρανία, Ντέντας Μάριος.

Η παρουσία όλης της ομάδας ήταν άψογη αποκομίζοντας μόνον θετικά συνολικά και πάνω από όλα την ψυχολογία παρά το μικρό της ηλικίας.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παύλος Κουραλίδης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία».