29/03/2024

Σε φιλική συνάντηση οι ανερχόμενοι πρωταθλητές του Α.Σ Έδεσσας

Σε μια μεγαλειώδη γιορτή του Ταεκβοντο παραβρέθηκαν οι μικροί αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας την περασμένη Κυριακή 13 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο κόσμο με πλήθος αθλητών και θεατών.Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Συμμετείχαν αθλητές από 43 διαφορετικά σωματεία από την Ελλάδας και τις γειτονικές χώρες όπως την Αλβανία και την Βουλγαρία.

Οι αγώνες εξελίχτηκαν σε 9 τερρέν από της 10πμ έως και τις 18:30μμ ενώ όλοι οι αθλητές αγωνίστηκες σε δύο αγώνες άνευ νικητή και έλαβαν δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής. Συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 6 έως 11 ετών.

Μια άρτια διοργάνωση από το διοργανωτή σύλλογο Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης που δημιούργησαν ένα άριστο περιβάλλον για αυτές τις τρυφερές  ηλικίες συμβάλλοντας με άριστο τρόπο στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο Α.Σ. Έδεσσας συμμετείχε με 23 μικρούς αθλητές που έδειξα το αγωνιστικό και τεχνικό τους επίπεδο αναδεικνύοντας την καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της ομάδας Αφοι Μπιρόζη. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν:

2012 : ΟΥΡΔΑ ΕΛΛΗ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2011: ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΟΤΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΑΡΑΜΠΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,  ΑΪΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2010: ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,  ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΤΑΝΗΣ ΝΑΣΟΣ, ΤΣΙΚΙΡΔΕΚΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ

2009: ΜΠΟΥΤΚΑΡΗ ΛΟΥΚΙΑ, ΣΑΡΝΑΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΤΕΚΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

2008: ΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΜΠΟΓΟΪΤΣΗ ΘΩΜΑΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΑΧΜΕΤ ΧΡΗΣΤΟΣ

2007: ΗΛΙΑ ΡΑΦΑΕΛΛΑ, ΑΧΜΕΤ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Α.Σ. Έδεσσας για αυτή την συμμετοχή.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθεί το αγωνιστικό Πρωτάθλημα Kim en liu για τις μικρές ηλικίες και το Τεχνικό Πρωτάθλημα poomsae στο Κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στην Θες/νίκη».