23/04/2024

Σε υψηλό επίπεδο η νέα γενιά του Α.Σ Θησέα Αιτ/νιας

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι μικροί αθλητές του Α.Σ Θησέα Αιτ/νιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Δυνατές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του Α.Σ Θησέα Αιτ/νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Tαεκβοντο που έγινε στην Αθήνα και όπου ήταν και ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε από το Αγρίνιο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον.Η ομάδα του συλλόγου συμμετείχε με 47 μικρούς αθλητές δείχνοντας ότι ο σύλλογος βασίζεται πολύ στην δημιουργία νέων αθλητών κάθε χρόνο όπου αυτοί θα είναι και η νέα γενιά που θα εκπροσωπήσει τα επόμενα χρόνια το Αγρίνιο και θα στελεχώσει τις εθνικές ομάδες του Tαεκβοντο .

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περίπου 600 αθλητές από πολύ δυνατούς συλλόγους της νότιας Ελλάδας και σκοπό είχε ,οι αθλητές να αποκοιμίσουν εμπειρίες ώστε στο μέλλον να γίνουν καλύτεροι και να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Οι αθλητές του Α.Σ Θησέα Αιτ/νιας κατέπληξαν με τις εμφανίσεις τους αν και ήταν οι περισσότεροι αρχάριοι δείχνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από τον προπονητή τους Κακαρελη Νίκο . Οι γονείς που συνόδεψαν την αποστολή ήταν εξαιρετικοί στην συμπεριφορά τους και στήριξαν όλους τους αθλητές , έμειναν ενθουσιασμένοι από την απόδοση όλων αθλητών όλης της ομάδας

Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημενος από την καινούργια γενιά που ετοιμάζω στον σύλλογο αφού βλέπω εξαιρετικές εμφανίσεις από νέους αθλητές χωρίς εμπειρίες. Τους τελευταίους μήνες δουλεύουμε όλοι σκληρά για να δημιουργησουμε μια καινούργια μεγάλη δυνατή ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους αλλά και την στήριξη τους απέναντι σε εμένα και τον σύλλογο.

Στον Α.Σ Θησέα Αιτ/νιας είμαστε μια οικογένεια και γι αυτό έρχονται κάθε χρόνο μεγάλες διακρίσεις . Είμαστε η μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια στο Αγρίνιο και γι αυτό στα μαχητικά αθλήματα είμαστε οι μόνοι με πρωταθλητές και μέλη της εθνικής ομάδας στα αναγνωρισμενα αθλήματα. Η νέα γενιά θα κάνει θαύματα».