25/04/2024

Σε διεθνές πρωτάθλημα οι αθλητές του Κουκουλέτσου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει με πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Λεμεσού το  Open International Tournament Taekwondo στην Λεμεσό στην Κύπρο  το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017.Αναλυτικά: 


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Λιμνόπετρας της Λεμεσού  και με ώρα έναρξης των αγώνων  και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούνε είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 400 αθλητές-τριες από Κύπρο και άλλες χώρες.

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν   στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό με τους Βαρυτίμου Κατερίνα ,Έφη Χαντζιάρα , Σίμου Μαρία &  Παναγόπουλος Νικόλαος .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει τους αθλητές του και εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα που  θα εκπροσωπήσουν  την πόλη της Καρδίτσας σε ακόμη ένα διεθνές πρωτάθλημα  .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία και η εμπειρία των αθλητών-τριών  που έχουν συμμετάσχει  σε διάφορα διασυλλογικά και διεθνή  πρωταθλήματα  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο  διεθνές  πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στις παραπάνω αθλητές-τριες και στον προπονητή που θα εκπροσωπήσουνε για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας  σε μια διεθνή διοργάνωση Ταεκβοντό.