19/04/2024

Σε αγωνιστικό camp ο Α.Σ Έδεσσας

Με γοργούς ρυθμούς προπόνησης και ανεβασμένη διάθεση η oμάδα του Α.Σ. Έδεσσας υποδέχτηκε τη νέα χρονιά ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων αλλά και με την συμμετοχή τους σε αγωνιστικά camp. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Για έκτη χρονιά πραγματοποιήθηκε το  Snow Camp στην πόλη της Κοζάνης από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 330 αθλητών , 50 Σωματεία από 6 διαφορετικές χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Νορβηγία, Ιράκ και Αλβανία.

Ο Α.Σ. Έδεσσας συμμετείχε με 5 αθλητές  τον Αδαμαντίδη Βασίλη, Τότλη Ιωάννη, Νέτσου Σταυρούλα, Μαλίγκα Έλενα και Παπαδοπούλου Κυριακή και την προπονήτρια Μπιρόζη Αναστασία.

Το πρόγραμμα κύλησε με δύο προπονήσεις την ημέρα για τους αθλητές και παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις για τους προπονητές με σεμινάρια διατροφής, διαιτησίας και φυσικοθεραπείας ενώ την προπόνηση ανέλαβαν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νορβηγία David Philip Cook, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Εφραιμίδης Παντελής και οι προπονητές κλιμακίων κ. Χρηστίδης Ανδρέας και Αλμασίδης Χρήστος.

Το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό και οι προπονήσεις κύλησαν με επιτυχία εμπλουτίζοντας τις αγωνιστικές εμπειρίες των αθλητών.

Τα θερμότερα συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές συλλόγους ΑΓΣ Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και ΑΣ Δαναό Ωραιοκάστρου.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς ενόψει του 1ου Πρικριματικού Πρωταθλήματος της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στις 18-19-20 Ιανουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου Κονταξοπούλειο. Εκ μέρους του Α.Σ. Έδεσσας καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους».