08/05/2024

Σάρωσε η «ZIKOS TEAM»

Στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη ο σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗΚΟΣ συμμετείχε με 5 αθλητές και κατέκτησε 3 μετάλλια!

Αργυρά: Ντασταμανη Μαρία, Κουσκου Ευφροσυνη και Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα.

Ταυτόχρονα πραγματοποιηθηκε και το 2ο Τεχνικό πρωτάθλημα poomse όπου συμμετείχε ο δυναμικός σύλλογος «ZIKOS TEAM»και κατέκτησε  17 μετάλλια! !

Αναλυτικά:

Ατομικά: 

5 ΧΡΥΣΑ: Πάσχου Βασιλική, Μελιγγιωτη Μαριλένα,  Τασούλας Γεώργιος,  Αυγερη Ευτυχία, Τσιτου Άρτεμις.

3 ΑΡΓΥΡΑ: Παππά Τάνια, Κασιούμη Στεφανία, Παπανικολάου Αναστασία,

2 ΧΑΛΚΙΝΑ : Ντέτσικας Γεώργιος, Θεοχάρη Λαμπρίνα,

4η θέση: Κίτσιου Σπυριδούλα και Βότση Μαριάννα.

Μικτά: 

ΧΡΥΣΟ: Αυγερη-Ντετσικας ΑΡΓΥΡΟ: Παπανικολάου – Τασούλας.

Ομαδικά

ΧΡΥΣΟ: Βοτση – Μελιγγιωτη – Θεοχαρη.

Ο μοναδικός σύλλογος από τα Γιάννενα που συμμετείχε στο εν λογω πρωτάθλημα Poomsae. Σε δηλώσεις του ο κ. Ζήκος μας ανέφερε : «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μου στο αγωνιστικό και στο τεχνικό μέρος. Τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τα κατάφεραν να πλασσαριστουν στα μετάλλια.Ο σύλλογος μας δουλεύει ολοκληρωμένα το άθλημα και στο αγωνιστικό ξαιβστο τεχνικό κομμάτι.  Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε άλλη μια ομάδα μου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Κροατία στο Διεθνές πρωτάθλημα G1 βαθμολογούμενο για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2016. Ακόμη να σας ανέφερα ότι εδώ και μια βδομάδα βρίσκεται για προετοιμασία η πρωταθλήτρια μας Τσιάπα Παναγιώτα με την εθνική ομάδα της Χώρας μας προκειμένου μα αγωνιστεί τέλος του μηνός στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στη Ρουμανία. Επόμενος στόχος μας η πρόκριση παίδων κορασίδων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα»