26/04/2024

Σάρωσε η «ZIKOS TEAM» στη Θεσσαλονίκη

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ). Η ΕΤΑΒΕ θα οργανώσει 3 προκριματικά Πρωταθλήματα από τα οποία οι αθλητές θα παίρνουν ανάλογα με την θέση τους στο βάθρο βαθμολογία και ο πρώτος σε βαθμολογία αθλητής από τα πρωταθλήματα θα στελεχώσει την Επίλεκτη Ομάδα της ΕΤΑΒΕ για το 2015!!

Στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα συμμετείχαν 400 αθλητές-τριες από 51 συλλόγους και ο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗΚΟΣ αναδείχθηκε 1ος σύλλογος της διοργάνωσης με 18 μετάλλια (10 Χρυσά, 4 Ασημένια και 3 Χάλκινα)

Αναλυτικότερα

ΧΡΥΣΑ:Σίνδρος Δημοσθένης, Σινδρου Αικατερίνη, Τζίμα Σταματία, Τζίμα Ειρήνη-Χριστίνα, Τσιώλα Πηνελόπη, Γιακωβάκη Σοφία, Τασιούλας Βασίλειος, Κατσουλίδης Κων/νος, Μπάσια Σάμουελ και Λύγκουρης Κων/νος. ΑΣΗΜΕΝΙΑ: Γερογιάννης Άγγελος, Νότης Χρήστος, Γκογκάκης Δημήτρης και Κούσκου Ευφροσύνη.

ΧΑΛΚΙΝΑ: Πάσχου Βασιλική, Κιτσιου Σπυριδούλα, Τάτση-Μπουκουβάλα Χριστίνα και Αγγέλης Κων/νος.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής κ. Ζήκος δήλωσε:«Είμαι απόλυτα ικανοποιημενος αποτις αποδόσεις των αθλητών μου που για ακομη μια φορά κατάφεραν να κατακτήσουν τόσα πολλά μετάλλια σε ενα τέτοιο σημαντικό πρωτάθλημα και απέδειξαν τον σύλλογο μας πρωτοπόρο της διοργάνωσης! Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά και τους γονείς που συνεχίζουν να τα στηρίζουν! Συνεχίζουμε δυναμικά με τον ίδιο ζήλο!»