29/03/2024

Πρώτο «Taekwondo Baby Cup» στους Σοφάδες

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και την υποστήριξη του Δήμου Σοφάδων & Δ.Ο.Π.Α.Π ΣΟΦΑΔΩΝ  διοργανώνει για πρώτη φορά αγωνιστική ημερίδα το 1stTaekwondo Baby Cup 2016 .

Η αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων και με ώρα έναρξης από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ..

∆ικαίωµα συµµετοχής έχουν οι αθλητές–τριες εγγεγραµµένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ. Οι αθλητές όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι κάτοχοι 9ο κουπ και άνω. Κάθε ηλικία θα αγωνιστεί ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται στους 2 γύρους των 2 λεπτών µε ½ λεπτό διάλειµµα σε όλες τις κατηγορίες . Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα  διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής. Οι  αγώνες θα διεξαχθούνε σύμφωνα µε τους κανονισμούς της WTF.

Οι διαιτητές που θα διαιτητεύσουν ανήκουν στην Ε.ΤΑ.Β.Ε. και  σταλθήκαν από την υπεύθυνη διαιτησίας της Ε.ΤΑ.Β.Ε .

Σκοπός  της δραστηριότητας αυτής είναι οι μικροί μας αθλητές-τριες να αποκομίσουν όσο τον δυνατόν περισσότερα οφέλη και είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά με στόχο να γνωρίσουν από κοντά το Ολυμπιακό Άθλημα Ταεκβοντό. Είναι μια αγωνιστική ημερίδα που απευθύνεται μόνο σε αρχαρίους αθλητές-τριες , με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση αγωνιστικών εμπειριών.

Θα συμμετάσχουν πάνω από 300 μικροί  αθλητές-τριες  από 15 Συλλόγους για να κερδίσουν μια αγωνιστική  εμπειρία και να γνωρίσουν και να επισκεφτούν  από κοντά τον Δήμο Σοφάδων.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  και η Ελληνική  Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σοφάδων & ΔΟΠΑΠ Σοφάδων για αυτή την δραστηριότητα. Παράλληλα θα βραβευτούν αθλητές και προπονητές του Ταεκβοντό του Δήμου Σοφάδων.

baby