29/03/2024

Πρώτο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών Β. Αιγαίου

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πυθαγορείου το Σάββατο βράδυ (16/12/2017) οι πολεμικές τέχνες είχαν τιμητική τους. Αναλυτικά το δελτίο:


«Οι σχολές Α.Σ Μαίανδρος (Thai/Kick Boxing) Ικαρίας , ο Π.Α.Σ Ίκαρος (Taekwondo) Ικαρίας, Α.Σ Μυτιληνιών (Taekwondo) Σάμου και το REFORme (Combat Hapkido) Καρλοβασίου Σάμου ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα στους τυχερούς που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Πυθαγορείου.

Επίδειξη ασκήσεων, αλλά και αγώνες Taekwon- do αλλά και Thai/Kick Boxing ήταν το κύριο μενού της εκδήλωσης που απλόχερα πρόσφεραν οι διοργανωτές. Ηλικίες διάφορες από παιδιά νηπιαγωγείου μέχρι και παιδιά Λυκείου έδειξαν μερικά από τα μυστικά των δυναμικών αθλημάτων.

Οι Διοργανωτές Μιχαήλ Χριστοδούλου και Κωνσταντίνος Καραμηνάς φρόντιζαν έτσι ώστε όλα να κυλούν χωρίς προβλήματα. Αν και ήταν η πρώτη ‘’αναγνωριστική’’ εκδήλωση τους, υπόσχονται και για το μέλλον ακόμα πιο θεαματικές εκδηλώσεις τέτοιου είδους για όλα τα βαλάντια και με περισσότερες συμμετοχές.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Αμυρσώνης, τον Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Βαλκαμλής, την πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, τον πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιληνιών κ. Γιώργος Ελευθερόγλου.

Οι προπονητές των σχολών από Σάμο και Ικαρία ήταν:

Χριστοδούλου Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Καραμηνάς , Μαρία Ντάφλου, Καλλιόπη Μωραΐτη, Δέσποινα Κουτσουναμέντου».