26/04/2024

Πρώτος ο Α.Σ. Περιστερίου του Κυριάκου Παρασίδη 

Δυναμική παρουσία του Α.Σ. Περιστερίου στις εγχώριες διοργανώσεις για τον μήνα Οκτώβριο. Aναλυτικά το δελτίο:


«Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα ο Α.Σ. Περιστερίου κατέκτησε την Τρίτη θέση στο σύνολο των συλλόγων κερδίζοντας 2 χρυσά μετάλλια.
Οι Κοντού Μαρίνα και Επαμεινώνδας Τριανταφύλλου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας και θα εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας χρώματα στο προσεχές πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που θα διεξαχθεί αρχές Νοεμβρίου στην Κύπρο!
Πολύ καλές εμφανίσεις και απο τους Κάντιας Χρήστος και Προδρομίδης Κων/νος οι οποίοι κατέκτησαν 5ες θέσεις και στις λεπτομέρειες δεν πλασαρίστηκαν στο βάθρο των μεταλλίων. 

Εκρηκτική ηταν και η εμφάνιση των αθλητών του συλλόγου και στο παμπαιδικό πρωτάθλημα kim&liu που διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων το τριήμερο 13 με 15 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά πρωταθλητές στην κατηγορία τους αναδείχθηκαν οι:

Σαργαντάνη Χαρά 1η θέση χρυσό μετάλλιο .
Βήχος Ιωάννης 1η θέση χρυσό μετάλλιο .
Μπέσιου Σταυριάννα 1η θέση χρυσό μετάλλιο .
Μπακαλέξης Χρήστος 1η θέση χρυσό μετάλλιο .
Αθανασόπουλος Χρήστος 2η θέση αργυρό μετάλλιο .
Μεντζελοπούλου Θεοδώρα 3ήμερο θέση χάλκινο μετάλλιο .
Στους αγώνες πριν τα μετάλλια κατακτώντας 5η θέση τερμάτισαν οι:
Δρακόπουλος Παναγιώτης , Τσαγκουρνός Κων/νος και Παπαϊωάννου Μάριος.

Ο περιστεριώτικος σύλλογος με την συγκεκριμένη συγκομιδή μεταλλίων κατέκτησε στην γενική κατάταξη των ηλικιών 2006-07 την 1η θέση σε μια κατηγορία η οποία ειναι η πολυπληθέστερη και η δυσκολότερη του πρωταθλήματος !

Με το πέρας των διοργανώσεων ο προπονητής του συλλόγου Κυριάκος Παρασίδης και οι βοηθοί του και προπονητές Μπαλάσκας Χαράλαμπος , Ελευθέριος και Πέτρος Παρασίδης , δήλωσαν δικαιωμένοι για τις προσδοκίες τους και ενθουσιασμένοι με τους αθλητές τους για τις σπουδαίες εμφανίσεις , πιστεύουν δε πως με την σκληρή προπόνηση που ακολουθούν και η συνέχεια θα ειναι αναλογη».