23/04/2024

Πρωταθλήτρια στο Ταεκβοντο η Άννα Μαρία Τζιούμα

Η αθλήτρια του Α.Σ Θεαγένη κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων στην κατηγορία των +59 κιλών. Ο σύλλογος αποθέωσε την αθλήτρια μέσω ανακοίνωσης:


«Συγκίνηση και δικαίωση για το σημερινό αποτέλεσμα, ένιωσα για την αθλήτρια του συλλόγου μας Άννα Μαρία Τζιούμα, που δικαίως κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις Κορασίδες, και ανακηρύχθηκε Χρυσή Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα +59 κιλά.

Το χαμογελαστό κοριτσάκι των τεσσάρων ετών, που πριν 10 χρόνια έκανε την εγγραφή της  στο σύλλογο μας, και σκόρπιζε πάντα θετική ενέργεια με την διάθεση της να βοηθά σε οτιδήποτε της αναθέτω, πέτυχε επιτέλους τον στόχο της.

Δέκα χρόνια πέρασαν, με καλές και κακές στιγμές για την Άννα Μαρία, στην προσπάθεια της να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, και σήμερα επιτέλους ήταν η στιγμή της δικαίωσης για εκείνη και για μένα ως δάσκαλό της.

Παρόλο τους τραυματισμούς που την ταλαιπωρούσαν στην ποδοκνημική, και παρά την ατυχία της να πάθει διάστρεμμα δύο εβδομάδες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,  η Άννα Μαρία έβαλε ψυχή και πάθος και με απόλυτη συγκέντρωση νίκησε τους πέντε αγώνες που χρειαζόταν για να  ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος, κερδίζοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα να έχει 10% μοριοδότηση για οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο επιθυμεί και 20% για τα ΤΕΦΑΑ.

Παράδειγμα προς μίμηση  η πορεία της  Άννας  Μαρία για όλους τους νέους αθλητές του συλλόγου μας, και ταυτόχρονα μια σοβαρή υπενθύμιση για τους παλαιότερους αθλητές μας, που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και ίσως και το κουράγιο τους, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, ώστε να μην πάψουν ποτέ να προσπαθούν γιατί θα  υπάρξει και για αυτούς η στιγμή τους αν  πραγματικά το θέλουν πολύ και δουλεύουν».