28/03/2024

Προπονητής της Εθνικής Tae Kwon Do o Μιχαλακόπουλος του Α.Γ.Σ. Άμιλλα

Προπονητής της Εθνικής Tae Kwon Do ανακηρύχθηκε ο κ. Μιχαλακόπουλος. 


Ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο πολύπειρος τεχνικός Νικήτας Μιχαλακόπουλος του Α.Γ.Σ. Άμιλλα. Ο Μιχαλακόπουλος έχει σημειώσει δυνατές διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο στο στυλ του kickboxing στην WAKO. Οι προσπάθειες και θυσίες του Νικήτα Μιχαλακόπουλου επιβραβεύεται με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Tae Kwon Do.

Ο Νικήτας Μιχαλακόπουλος δήλωσε στο Fightsports:«Αισθάνομαι πραγματικά μεγάλη ικανοποίηση για την επιλογή μου στη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας TAE KWON DO.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do Ελλάδος (ΑΟΤΕ) για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ μαζί φυσικά με τους άλλους προπονητές κ.κ. Λεούση και Νικολαΐδη, Τάρα και την κυρία Κουσαρίδου για να κρατήσουμε την Ελλάδα στο υψηλό επίπεδο του Ευρωπαϊκού Tae Kwon Do.

Καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή , στο Πανευρωπαϊκό στο Liverpool. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εκπροσωπώ την Ελλάδα σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα.» 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Ο θάνατος της Νταϊάνα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η πυγμαχία που τον έσωσε!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK