18/04/2024

Προπονητής σε ένα από τα μεγαλύτερα camp Ταεκβοντο ο Νίκος Κακαρέλης

Ο προπονητής του ΑΣ Θησέα Αιτ/νιας δίδαξε τα μυστικά του Ολυμπιακού αθλήματος του Ταεκβοντο σε ένα απο τα μεγαλύτερα camp στα Ιωάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Εκεί ο μεγαλύτερους σύλλογος των Ιωαννίνων ΑΣ Ζήκος WTF Ιωαννίνων διοργάνωσε ένα πολύ δυνατό camp για την προετοιμασία των αθλητών όπου σε αυτό συμμετείχαν πάνω απο 80 αθλητές.

Σε αυτούς 15 ήταν αθλητές των εθνικών ομάδων και πάνω από 20 πρωταθλητές Ελλάδος. Οι αθλητές προετοιμάστηκαν με καθημερινές δίπλες προπονήσεις 2.30 χωρών η κάθε μια μαθαίνοντας προγράμματα που δουλεύουν οι καλύτερες εθνικές ομάδες .

Ο προπονητής του ΑΣ Θησέα Αιτ/νιας είναι προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών –Γυναικών και Νέων- Γυναικών με παρουσία στα τελευταία πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρακολουθώντας από κόντρα .

Όλες τις καινούριες εξελίξεις και διδάσκοντας καινούργια προγράμματα ώστε οι αθλητές να βάλουν πράγματα στην προπόνησης τους για να προετοιμαστούμε για την καινούργια χρονιά. Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα προπονήσει ξανά ο Κακαρελης Νίκος είναι το camp από 1-6 Αυγούστου μαζί με τον 2 φορείς ολυμπιονίκης Νικολαιδη Αλέξανδρο .

Ο προπονητής Κακαρελης Νίκος ευχαρίστησε την οικογένεια Ζηκου , μια οικογένεια που έφερε το Taekwondo στα Γιάννενα κι έχει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην πόλη . Ο σύλλογος των Ιωαννίνων θεωρείται από τους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους».