19/04/2024

Προαγωγικές εξετάσεις στο σύλλογο Μεγάρων με την ομάδα του Taekwon-do INO 370

Δελτίο Τύπου Α.Γ.Α. Ευκλέας Λευκάδας

Η ομάδα του  Taekwon-do INO 370 αποτελούμενη από τον Ευκλέα Πρέβεζας, Ευκλέα Λευκάδας και Ευκλέα Γκύζη διεξήγαγε σε συνεργασία με τον Α.Ο Νικηφόρος Πήγασος και τον εκπαιδευτή της Κοτρίδη Νικηφόρο τις προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του συλλόγου των Μεγάρων.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Taekwon-Do από τους διεθνής εκπαιδευτές Κοτώρτση Σπύρο και Καββαδία Ευστάθιο κάτω από τις οδηγίες του master Σολδάτου Άγγελου.

Ήταν μια ευχάριστη και πολύτιμης σημασίας η συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς ο δάσκαλος του συλλόγου των μεγάρων είναι ένας από τους άξιους συνεχιστές ενός μεγάλου δάσκαλου του ελληνικού Taekwon-Do του αείμνηστου Μπαζούκα Παύλου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις μαύρες ζώνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση για την προσφορά τους και πιο συγκεκριμένα τον κ. Ευθυμιάτο Αναστάσιο, Αυγέρη Ευάγγελο, Τριβλή Κωνσταντίνο, Ραπατσουλέα Λεωνίδα, Κοτρίδη Δημήτριο, Αλεξάνδρου Δημήτριο και την κα Σολδάτου Ελισσάβετ.

Α.Γ.Α. Ευκλέας Λευκάδας σας ανακοινώνει ότι εκτός από την εγγραφή του συλλόγου μας στην παγκόσμια ομοσπονδία Taekwon-Do ITF  με αριθμό ΜΟ#370 ο σύλλογος μας πρόσφατα πραγματοποίησε εγγραφή με αριθμό πρωτοκόλλου 4631/08-10-2014 και στην πανελλήνια ομοσπονδία Kick Boxing δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την πλούσια αγωνιστική του δραστηριότητα.

 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη σας !!