18/04/2024

Προαγωγικές εξετάσεις για έγχρωμες ζώνες από τον ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Πετρουπόλεως

Στις 21 Ιανουαρίου ο ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Πετρουπόλεως πραγματοποίησε τις προαγωγικές εξετάσεις για έγχρωμες ζώνες. Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Έλαβαν μέρος τα τμήματα προσχολικής και σχολικής ηλικίας όπως και το παιδικό αγωνιστικό τμήμα. Συνολικά 65 παιδιά,  ηλικίας 2,5 έως 18 ετών. Την εξεταστική Ιανουάριο τίμησαν με την παρουσία τους, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Παρασίδης 7 νταν όπως και σημαντικοί αθλητές από τον χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αλλά και της γυμναστικής.

H εκδήλωση άφησε ελπίδες και χαμόγελα στους γονείς και επισκέπτες με αποκορύφωμα τη βράβευση των παγκόσμιων πρωταθλητών οι οποίοι υπέγραφαν αυτόγραφα και έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους μελλοντικούς πρωταθλητές. 

Βραβεύτηκαν οι: ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Ά , ΥΠΔΚΤΗΣ ΤΗΣ Υ.Φ.Α.Α ΕΛ.ΑΣ, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Καρπαθάκη, η γεμάτη διακρίσεις για την ηλικία της (20 ετών) 21 μετάλλια σε Πανελλήνιο επίπεδο και πρωταθλήτρια Ευρώπης Σταυρούλα Κοντού και ο γνωστός στον κόσμο Βλάσης Μάρας ο οποίος είναι και σύμβουλος εκγύμνασης στον σύλλογο μας, έχοντας 4 παρουσίες σε ολυμπιακούς αγώνες και πληθώρα παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών διακρίσεων.

Εμείς του ευχόμαστε και 5η παρουσία με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο ώστε να κλείσει την αξιοζήλευτη για κάθε αθλητή/ια συλλογή μεταλλίων του.

Οι δάσκαλοι του συλλόγου, Χρήστος Ζώτος και Αγγελική Ζώτου ευχαρίστησαν τους αθλητές τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, δίνοντας συγχαρητήρια για τις ζώνες που κατέκτησαν.

Ευχαριστούμε τα X-treme Stores για την υποστήριξη τους.»