25/04/2024

Πολύ καλή εμφάνιση από το Koukouletsos Team στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Η Ελληνική Ομοσπονδία διοργάνωσε με επιτυχία  το πανελλήνιο πρωτάθλημα  Παίδων -Κορασίδων  γεννηθέντες το 2001-2003 & το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα 2004.

Οι αγώνες διεξήχθησαν  το  Σάββατο & Κυριακή  28-29 Νοεμβρίου 2015 στη ΧΑΛΚΙΔΑ στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» (Απόλλωνος & Αναγνωστοπούλου, Ψηλή Ράχη – Κάνηθος  Χαλκίδα ,  και με  ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ. και για  τις δυο ημέρες

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν   μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους  – Μέλη της  ΕΛ.Ο.Τ. που έχουν προκριθεί από τα Προκριματικά Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων, Νοτίου και Βορείου Ελλάδας (γεννηθέντες 2001-2002-2003).  (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω.

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitnessexperience and Spa Evexia μετά από την επιτυχής πρόκριση στην Θεσσαλονίκη συμμετείχαν  στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Χαλκίδα με στόχο την Πανελλήνια διάκριση .

Οι μοναδικοί αθλητές-τριες που προκριθήκαν από τον νομό μας και της πόλης της Καρδίτσας και συμμετείχαν  στο πρωτάθλημα είναι : Χαντζιάρα Ευτυχία στην κτηγ. -47 κιλά  ,  Ντιλιάς Νικόλαος κατηγ. -33 κιλά & Κουρτεσιώτη Ελένη κατηγ- 41 κιλά .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ συνόδευε & κότσαρε τους αθλητές-τριες του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  στην Χαλκίδα .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών και με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους & με την εμπειρία τους έφεραν και τα ανάλογα αποτελέσματα όπου προκρίθηκαν  στους 16 καλύτερους αθλητές-τριες στην κατηγορία τους στην  Ελλάδα . Οι καρδιτσιώτες αθλητές έκαναν πολύ καλή εμφάνιση παίζοντας πολύ καλό παιχνίδι αλλά χάνοντας στον πόντο και αφήνοντας τους έξω  από μια θέση στο βάθρο .

Το πρωτάθλημα για τους γεννηθέντες 2001 έχει μεγάλη σημασία διότι με την πανελλήνια διάκριση που έκαναν πήραν και τα πολύτιμα μόρια για την εισαγωγή τους στις Σχολές ΑΕΙ & ΤΕΙ .

Το Δ.Σ. συγχαίρει του αθλητές και τον προπονητή για την συμμετοχή τους και την πολύ καλή τους αγωνιστική παρουσία και εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Χαλκίδα ,το μέλλον είναι μπροστά  και οι επιτυχίες έρχονται μέσα από τις συμμετοχές τους σε πολλά πρωταθλήματα . Αλλά είναι σημαντικό να πούμε  ότι οι ήταν οι μοναδικοί   συμμετέχοντες του  νομού μας και της πόλης της Καρδίτσας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων κορασίδων 2015 στην Χαλκίδα  .