19/04/2024

Πολυπληθής η συμμετοχή του «Άθλου Κιλκίς» στο φιλικό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης

Στις 06 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογική φιλική συνάντηση  ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ για τις ηλικίες Παμπαιδων – Πανκορασιδων, Παίδων -Κορασίδων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη στο ΔΑΚ Πολιχνης .

Η συμμετοχή των αθλητών και φίλων του αθλήματος ήταν πολύ μεγάλη με την διάρκεια των αγώνων από το πρωί με τις μικρές ηλικίες γεννηθέντες από 2008 έως 2010 και από 2007 έως 2004 από το μεσημέρι έως το απόγευμα . Από τον σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές οι παρακάτω.

athlos kilkis athlites

Οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις  και έδειξαν την πραγματικά πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του σωματείου. Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν την ικανοποίηση τους για τις εμφανίσεις των αθλητών και ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς των αθλητών για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο τους. Τέλος ευχήθηκε στους αθλητές που θα συμμετέχουν στο διεθνές πρωτάθλημα ταε κβο ντο στην Σόφια της Βουλγαρίας  καλούς νικηφόρους αγώνες .

Σε όλους τους  συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικό μπλουζάκι από τον διοργανωτή .