29/03/2024

Παρουσίαση βιβλίου και σεμινάριο Ταεκβοντο από τον Dr. Κωνσταντίνο Μπέη στον Άθλο Κιλκίς

Παρουσίαση βιβλίου και σεμινάριο Ταεκβοντο από τον καθηγητή πανεπιστημίου Dr. Kωνσταντίνο Μπέη θα πραγματοποιηθεί στον Άθλο Κιλκίς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Επίσκεψη στο Σωματείο μας τον Dr Κωνσταντίνου  Μπέη καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του μαθήματος ειδικότητας Tae Kwon do ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ ο οποίος θα επισκεφθεί το Σωματείο μας για να πραγματοποιήσει μια σειρά επιστημονικών  διαλέξεων που θα αφορούν το άθλημα του Tae Kwon do αλλά και την επίδραση που έχουν τα κινητά και τα Tablets στην ψυχοσύνθεση αλλά και κινητικότητα των παιδιών.

Θα παρουσιάσει το νέο διαδραστικό βιβλίο του για το άθλημα του Tae Kwon do άλλα και τις νέες τεχνικές του αγωνιστικού tae kwon do παραθέτοντας ένα σεμινάριο στους αθλητές μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή  Μπέη Κων/νο για την αποδοχή της πρόσκλησης μας. Προσκαλούμε όλους τους φίλους του άθληματος την Τετάρτη 23/05/2018 στις 19.00 ώρα στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium  επί της οδού 21ης Ιουνίου 43.Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά».