25/04/2024

Παρέλαβαν τα επίσημα διπλώματα μαύρων ζωνών αθλητές των Gerontis Fighter’s

Ακόμη τρεις αθλητές των Gerontis Fighter’s με σταθερά βήματα, προχωράνε με ανοδική πορεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Πετούσης Γεώργιος, η Παπανικολάου Ζωή και η Αράπογλου Χρυσούλα, έχουν μυηθεί στον αθλητισμό εδώ και αρκετό καιρό δίπλα στο πλευρό του κ. Γεροντή Ιωάννη με 6 Dan.
Με θετική ενέργεια και διάθεση έχουν φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο στο κομμάτι των πολεμικών τεχνών καθώς πραγματοποιούν συχνές προπονήσεις στα απλά αλλά και στα αγωνιστικά τμήματα  .
Ο λόγος για τρεις άριστους οικογενειάρχες που μετά τις επιτυχημένες τους εξετάσεις για μαύρη ζώνη 1 Dan, παρέλαβαν το επίσημο δίπλωμα τους από την αθλητική ομοσπονδία taekwondo Ελλάδος. Την απονομή των διπλωμάτων στον Πετούση Γεώργιο και Παπανικολάου Ζωή, έκανε μέλος επιτροπής της διαιτησίας της ΑΟΤΕ , master Παπαδιώτης Γεώργιος με 7 Dan κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ATTICA TROPHY όπου συμμετείχαν οι Gerontis Fighter’s. 
Ενώ η Αράπογλου Χρυσούλα παρέλαβε το επίσημο δίπλωμα της από τον δάσκαλο κ. Γεροντή Ιωάννη κατά την διάρκεια της προπόνησης.  
Τέτοιοι θετικοί άνθρωποι, δίνουν ένα καλό παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους να συνεχίζουν κάνοντας πέρα κάθε δυσκολία, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω τον αθλητισμό στον τόπο μας. 
Ελπίζουμε αυτά τα γεγονότα να δίνουν ένα ερέθισμα και ένα καλό κίνητρο σε όλους τους ανθρώπους που μένουν αδρανείς. Σημασία σε κάθε ηλικία έχει η θέληση».