27/04/2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νέων Αθλητών και Νέων Αθλητριών ηλικίας έως 21 χρόνων που διοργάνωσε με επιμέλεια στη κάθε λεπτομέρεια η ελληνική ομοσπονδία (ΕΛΟΤ).Αναλυτικά το δελτίο του Α.Σ Έδεσσας. 


Πέραν όλων των άλλων αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι 39 από τα 107 σωματεία που μετείχαν στη διοργάνωση κατάκτησαν τουλάχιστον από ένα μετάλλιο. Γεγονός που αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό τον υγιή ανταγωνισμό που αναπτύσσεται μεταξύ των συλλόγων του αθλήματος.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Έδεσσας συμμετείχε με 3 αθλήτριες αλλά αυτή τη φορά δίχως απολαβές αφού οι δυο εκ των αθλητριών Φαρμούζη Κυριακή και Νάνου Ιωάννα έχασαν στα προημιτελικά, συγκεκριμένα η Φαρμούζη αγωνίστηκε στην κατηγορία των -67 κιλά Νέων Γυναικών ξεκίνησε πολύ καλά με τον 1ο αγώνα όπου και κέρδισε αλλά δεν απόδωσε το ίδιο στον επόμενο. Η Νάνου Ιωάννα αγωνίστηκε στην κατηγορία των -57 κιλά κέρδισε τον 1ο αγώνα, έχασε όμως στον 2ο ,έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα που κρίθηκε στη διαφορά ύψους ενώ η αντίπαλος έφτασε στον τελικό. Στα -62 κιλά αγωνίστηκε η Παπαδοπούλου Κυριακή που ήταν ένα από τα 3 φαβορί της κατηγορίας για την διεκδίκηση της  Εθνικής Ομάδας, δεν βρέθηκε όμως σε καλή μέρα και βγήκε εκτός από τον 1ο αγώνα.

Ή Μπιρόζη Αναστασία προπονήτρια που συνόδευε τις αθλήτριες δήλωσε απογοητευμένη αφού εκτιμούσε βάση δυνατοτήτων και κλήρωσης οτί οι δυο εκ των τριών θα έφταναν μέχρι τον τελικό. Οι αποτυχίες όμως δεν είναι για να μας πτοούν αλλά για να μας κάνουν καλύτερους. Έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά και  με νέους στόχους μέχρι το επόμενο Πρωτάθλημα.

Αναχωρούν για Σερβία Μαλιγκα και Μπιρόζη

Την  Πέμπτη 10 Μαρτίου αναχωρούν για την Σερβία η αθλήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μαλίγκα Έλενα σαν μέλος της Επίλεκτης Ομάδας της ΕΤΑΒΕ μαζί με την προπονήτρια της και προπονήτρια των κλιμακίων Μπιρόζη Αναστασία για να αγωνιστούν στο 7ο Zerjamin Open Serbia  στο Ζερζαμιν της Σερβίας. Αναμένουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.