24/04/2024

Πέντε μέρες με τον Tomaz Barada

Διαβάστε τις δηλώσεις του Tomaz Barada για το camp που κάνει στην Ελλάδα και τι μπορεί κάποιος να διδαχτεί στην πενταήμερη εκπαίδευση. 


Γιατί κάνετε Camp και όχι σεμινάριο;

Σε ένα Camp ο χρόνος είναι επαρκής για κάθε αθλητή ώστε να μάθει νέες κινήσεις, συνδυασμούς και τεχνικές. Επίσης, ο προπονητής θα έχει την δυνατότητα να «δουλέψει» με κάθε αθλητή ξεχωριστά και πιο εξειδικευμένα.

Γιατί διαρκεί πέντε ημέρες;

Δεδομένου ότι στις προπονήσεις θα διδάσκονται διαφορετικά session καθημερινά για όλα τα group και για να υπάρχει χρόνος για το πρακτικό αλλά και το θεωρητικό μέρος. Επίσης, θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα και στη ψυχολογία του αθλητή μέσα στο παιχνίδι.

Γιατί τόσες ώρες προπόνησης;

Για την σωστή εκμάθηση τεχνικής και τακτικής στο tatami οι προπονητικές ώρες πρέπει να κυμαίνονται από 2-3 ώρες ημερησίως κατά τη διάρκεια ενός camp, για να είναι κατανοητές όλες οι λεπτομέρειες και να λυθούν όλες οι απορίες.

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο Camp;

Το Camp υπόσχεται αθλητικές εμπειρίες σε αθλητές και προπονητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους με έναν παγκόσμιας κλάσης προπονητή. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες με tatami και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Camp προγραμματίστηκαν ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών για να προετοιμάσει αθλητές όλων των επιπέδων αλλά και τους προπονητές τους.