24/04/2024

Πέμπτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ( Εφήβων –Νεανίδων ) 2017 ο Ντιλιάς Νικόλαος

Στην πόλη της Χαλκίδας έγινε με επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων –Νεανίδων . Αναλυτικά το δελτίο του συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας.


Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) επέλεξε την πόλη της Χαλκίδας  να διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων –Νεανίδων στις 29-30 Σεπτεμβρίου  & 1 Οκτωβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο τις Κανήθου .

Για ακόμη μια φορά   η  πόλη της Χαλκίδας και ο κόσμος της  έζησε μια  μεγάλη  διοργάνωση  για τρεις μέρες  σε ρυθμούς αγώνων  Ταεκβοντό . Συμμετείχαν   550 αθλητές-τριες στο πρωτάθλημα και 2000 άτομα περίπου επισκέφτηκαν  την πόλη της Χαλκίδας και τον νομό της .

Το πρόγραμμα και η ώρα έναρξης των αγώνων ήταν  από τις 9:00π.μ. -21:00μ.μ.και τις τρεις ημέρες.

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας  συμμετείχε  με τέσσερις  αθλητές τηνΜαλαγράκη Αικατερίνη  στην Κατηγ. +68 κιλά που έκανε ένα εντυπωσιακό αγώνα χάνοντας στον δεύτερο αγώνα από την πρωταθλήτρια Ελλάδος . Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν  η αθλήτριες Βαρυτίμου Αικατερίνη & Χαντζιάρα Ευτυχία στην Κατηγ. -49 κιλά κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα και χάνοντας στον δεύτερο σε μια δύσκολη κατηγορία.   Την 5η θέση κατέκτησε ο αθλητής  Ντιλιάς Νικόλαος στην κατηγ. -45 κιλά ύστερα από ένα εξαιρετικό αγώνα κερδίζοντάς τον με  25-23 και έχασε στα προημιτελικά .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και ο προπονητής του συλλόγου κ. Κουκουλέτσος Βάϊος συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές  για την επιτυχία τους αλλά και την μοναδική τους παρουσία και συμμέτοχη που  εκπροσωπήσουν το νομό μας και την πόλη μας σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση .

Καθώς να υπενθυμίσουμε ότι αυτή την μεγάλη γιορτή  του πανελληνίου πρωταθλήματος φιλοξένησε πέρυσι τέτοια εποχή η πόλη της Καρδίτσας και ο νομός της .

Ευελπιστούμε με το νέο κλειστό γυμναστήριο που γίνεται με γρήγορους ρυθμούς να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε και να ξαναζήσουμε αυτές τις όμορφες στιγμές διότι ήταν μια  μεγάλη διοργάνωση για την πόλη μας και για τον νομό μας , ο  στόχος είναι  ο αθλητικός τουρισμός να επισκεφθεί από κοντά τα αξιοθέατα του νομού μας την λίμνη πλαστήρα & παράλληλα θα είναι μια οικονομική ανάσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε για όλες τις επιχειρήσεις της πόλης .