29/03/2024

Πέμπτες θέσεις για Koukouletsos Team στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Δύο πέμπτες θέσεις κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο ο Αθλητικός σύλλογος Καρδίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η Ελληνική ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργάνωσε με επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  άθλημα Ανδρών –Γυναικών & Εφήβων –Νεανίδων 2019 .

Οι αγώνες  διεξήχθησαν  στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου και της τρεις μέρες Παρασκευή 3 -4 &4 Μαΐου 2019 .

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας έδωσε  δυναμική παρουσία αφού   συμμετείχαν  πέντε αθλήτριες  προσπάθησαν  για το καλύτερο .

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών συμμετείχαν η  Αδαμοπούλου Μαρία στην κατηγ.+73 κιλά μετά από 4,5 χρόνια απουσίας ξεκίνησε πολύ δυναμικά χάνοντας για ένα πόντο πριν από τα μετάλλια και κατακτώντας την 5η θέση στην κατηγορία της .                          

Δυναμική παρουσία έκανε και η αθλήτρια  Μπόλτση Άρτεμις κατηγ.-73 κιλά παίζοντας στα προημιτελικά με την πρωταθλήτρια  στην κατηγορία της κατακτώντας την 5η θέση  .                  

Σε μια δύσκολη κατηγορία -49 κιλά  γυναικών η διακεκριμένη αθλήτρια Βαρυτίμου Αικατερίνη παίζοντας από τον πρώτο αγώνα με την δευτεραθλήτρια της κατηγορία της σε ένα δύσκολο αγώνα από τη αρχή και δεν μπόρεσε να την κερδίσει.

Στο πρωτάθλημα Νεανίδων συμμετείχαν για πρώτη φορά  η Τσιβρένη Αθανασία στα -52 κιλά, & Μαυροπούλου Δήμητρα στην κατηγ. -68 κιλά όπου έκαναν μια πολύ καλή παρουσία και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον.

 Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  συγχαίρουν  της  αθλήτριες για την διάκριση & συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό  (Ανδρών –Γυναικών & Εφήβων – Νεανίδων ) καθώς και τον προπονητή τους κ. Κουκουλέτσο  Βάϊο  για την προετοιμασία και καθοδήγηση τους στους αγώνες.

Ακόμη μια εκπροσώπηση από της αθλήτριες του συλλόγου για τον νομό μας και την  της πόλης της Καρδίτσας στέφθηκε με επιτυχία,  συνεχίζοντας δυναμικά η παρουσία των αθλητών -τριών τόσο στις διοργανώσεις στην  Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για το 2019.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντο Καρδίτσας  διοργανώνει  το 4th Baby Cup Taekwondo 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας από 9.30 π.μ. -15.00 μ.μ.  Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Κοινότητα Καρδίτσας , Δήμος Καρδίτσας & ΔΟΠΑΚ με έγκριση & άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ταεκβοντό. 

Θα συμμετάσχουν μικροί αθέλητες –τριες από όλη  την Ελλάδα και την Κύπρο με στόχο να πάρουν την αγωνιστική προπονηση & εμπειρία μέσα σε ένα κλίμα γιορτής του Ταεκβοντό ,σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλιο & αναμνηστικό δίπλωμα  συμμετοχής . Η Είσοδος είναι ελεύθερη για όλο το κοινό».