28/03/2024

Πάνω από 300 άτομα στις εξετάσεις ζωνών Tae Kwon Do του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν την Παρασκευή 13/12/2013 οι εξετάσεις ζωνών TAE KWON DO του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο ιλίου «Μελίνα Μερκούρη», με την παρουσία άνω των 300 ατόμων….

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις αθλητών του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ, του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ αλλά και του Νεστόρειου Δημοτικού Σχολείου, σε έναν άνετο και ζεστό χώρο που μας παραχώρησε ο Δήμος Ιλίου (Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη), τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. Με την παρουσία του μας τίμησε για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑ Ιλίου και υπεύθυνος για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, Κος Δεύτος Θεόδωρος.

Πολύ υψηλή ήταν η απόδοση όλων των αθλητών, ακόμα και των «λιλιπούτειων» καθώς συμμετείχαν αθλητές από 3 ετών κι έτσι για μια ακόμα φορά φάνηκε το υψηλό τεχνικό επίπεδο αλλά και το ήθος των αθλητών μας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Ιλίου και Πρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ Ιλίου,Κος ΔΕΥΤΟΣ,βράβευσε τους αθλητές του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ οι οποίοι στέφθηκαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ TAE KWON DO,αφού κατέκτησαν μετάλλια στο πρόσφατο ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON DO!!!

Αναλυτικότερα τους παρακάτω:

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (2 Πανελλήνια Μετάλλια)
ΝΙΚΑ    ΑΛΕΞΙΟ
ΚΩΤΣΑΡΙΝΗ ΜΙΧΑΛΗ
ΜΟΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές αλλά και στους γονείς για την υπομονή και την υποστήριξή τους.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλά αποτελέσματα.

TH2