27/04/2024

Πάει Τουρκία η Εθνική ομάδα Κωφών στο Ταεκβοντο

Με επικεφαλής της αποστολής την τοπ προπονήτρια Ζωή Κακαρέλη η Εθνική ομάδα Κωφών στο Ταεκβοντο θα βρεθεί στην πόλη Σαμψούντα από τις 18 μέχρι της 24 Ιουλίου. Εκεί θα μετέχουν 10 αθλητές με τους, Δήμητρα Πασχάλη -57 κιλά, Μαρία Φουλεδάκη -67 κιλά, Δημόπουλος Βασίλης, Λιότσος Παύλος -58 κιλά,Πετράκης Σπύρος, Χάρης Κουτσούβελης -68 κιλά, Καλαϊτζης Κώστας και Χαμπάκης Γιώργος -80 κιλά, Σδόγγος Ηλίας +8ο κιλά και Σταύρος Ρενιέρης στα Poomse.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες και η Εθνική ομάδα προπονείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Νέας Ιωνίας Αττικής, υπό την επίβλεψη της Ζωής Κακαρέλη. Όλοι οι αθλητές είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αρκετοί από αυτούς έχουν σημαντικές διακρίσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Μέσα σε αυτή την ομάδα βρίσκονται Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και Πανευρωπαϊκοί αθλητές. Όπως τονίζει και η ίδια η Κακαρέλη οι στόχοι είναι ψηλοί.

«Οι στόχοι μας είναι πάντα ψηλοί. Είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα κι αυτό έχει ένα βαθμό δυσκολίας μεγαλύτερο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, είναι όλοι πολύ καλοί αθλητές και πάνω απ’ όλα εξαίρετα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιλέχθηκα από την ΕΟΑΚ ως προπονήτρια της Εθνικής, με τιμάει πολύ, θα βάλω τα δυνατά μου κι εγώ και όλη η ομάδα, να γυρίσουμε πίσω με μετάλλια». 

kakareli